MotoMagazín     VeteránInzerce     VeteránForum     VeteránKalendář    Jawa Californian    Japonské klasické motocykly
Diskusní fórum příznivců historických strojů
Celkem 316298 příspěvků |8197 registrovaných uživatelů | Čtenářů on-line: 160 | Neřihlášený uživatel 
Informace
Fotografie
Dokumenty
Statistiky
Registrace
Přihlásit
  IndexČlánky o vetránech v časopisech, k | Odpověď 8.9.2024 01:35  
Tip  Oživit diskusi Registrovaní uživatelé mají možnost nezodpovězené téma kdykoli aktualizovat a tím jej přesunout opět na úvod výpisu mezi témata dne. Využijte této možnosti na místo obvyklé prosby o pomoc, která téma zbytečně odsune do spodních částí výpisu.
Fotografie:  ( formát *.jpg, max. 100kB )
 Registrovaní uživatelé mohou vkládat fotografie bez omezení jejich velikosti.
Dokument:  Vkládání dokumentu je přístupné registrovaným uživatelům ( formát *.jpg, max. 2MB )
Nepřihlášený uživatel Jméno: 
E-mail: 
 Zasílat další příspěvky e-mailem    Nezobrazovat e-mail v příspěvku
 Zadáte-li e-mailovou adresu, získáte možnost odebírat e-mailem další vložené příspěvky na toto téma. Stačí zaškrtnout příslušné políčko.
Nutno vyplnit text a jméno
Upozornění: Vkládejte pouze příspěvky jenž souvisí s tématikou, kterou se zabývá toto diskusní fórum. Nepatřičné příspěvky mohou být z fóra odstraněny.
 Diskusní fórum není určeno k podávání inzerce. Příspěvky posouzené jako inzerce budou z diskusního fóra odstraněny. K soukromé bezplatné inzerci použijte oddíl Inzerce.

Návod k úpravě vkládaných fotografií: Základem by měl být ostrý, barevně vyvážený snímek. Veškeré základní úpravy snímku je nejlépe tvořit na snímku v původní nezmenšené podobě. V případě, že fotografovaný objekt zabírá jen malou část snímku, doporučujeme snímek oříznout (CROP). Optimalizování snímku pro vložení na internet provedeme funkcí zmenšit (RESIZE) na optimálních 648 pixelů šířky a nezapomeneme doostřit (SHARPEN). Velikost pod 100kB dosáhneme uložením upraveného snímku jako JPG s přibližně 80 až 90% kompesí. Vaše snímky budou zobrazeny tak, jak je uložíte bez jakékoli jiné úpravy serverem.

 Registrovaní uživatelé mohou vkládat fotografie bez omezení jejich velikosti.
 Fotografie o velikosti menší jak 100 kB systém ukládá bez úprav. Fotografie větší jak 100 kB systém automaticky zmenší na velikost o pevné šířce 648 bodů, pokud tuto šířku vkládaná fotografie překračuje.

Návod k úpravě vkládaných dokumentů: Obrazový dokument vkládejte pouze pokud se vám nepodaří jej změnšit na velikost fotografie 100 kB. Obrazové dokumenty musí být ve formátu *.jpg a ve velikosti od 100kB až do velikosti 2MB. Vkládané dokumenty o velikosti větší než 1000 výškových bodů (pixelů) jsou systémem automaticky zmenšeny na tuto velikost. Obrazové dokumenty smí vkládat pouze registrovaný přihlášený uživatel. Počet vkládání dokumetů je omezen na 10 týdně na jednoho registrovaného uživatele.

Tip: V textu můžete používat tyto HTML tagy: <B>, <U>, <I>.
 Při editaci se Enter bere jako odřádkování, které se zobrazuje.
Zodpovězené téma časopis VETERÁN
http://www.simcacentrhttp ://www.simcacentrum.cz/ma gazine/VETERAN_2013_02.pd fum.cz/ ani jsem netušil že něco takového vychází    [pytrsmotors]    19.02.2013     Zobrazit téma  
Odpověď  Asi by bylo rozumné udat novou adresu časopisu: www.magazinveteran.cz    [JB] Registrovaný uživatel - zobrazit kartu osobních údajů  02.08.2016
Odpověď  Ano....usnuli jsme....však my se probudime...    [simcacentrum]   23.09.2015
Odpověď  poslední číslo 7, a pak vydavatelé asi usnuli ,další čísla už nebudou ?    [pytrsmotors]   22.09.2015
Odpověď  další číslo na našem webu Simcacentrum.cz :-)    [Michal]   03.01.2014
Odpověď  Pokud vydrží zdraví, to ostatní zvládneme :-)    [Michal]   03.12.2013
Odpověď  Díky za informaci. Je to pěkné čtení. Přeji Vám trpělivost a pevnou vůli, nutné k tomu, abyste vydrželi.    [Franta]   03.12.2013
Odpověď  Tak dnes vyšlo nové číslo. Stahujte z webu simcacentrum.cz    [Michal]   02.12.2013
Odpověď  Ještě k tomu marketingu.... Informovali jsme o našem časopisu i na jiných veteránských forech a dalších tématických stránkách - z většiny jsme byli odstranění jako "nežádoucí" :-D    [Michal]   06.11.2013
Odpověď  Časopis vychází pravidelně vždy k prvnímu dni v měsíci na našem webu www.simcacentrum.cz . Rád budu informovat i na Vašich stránkách.    [Michal]   06.11.2013
Odpověď  Věřím, že nejen já, ale i ostatní návštěvnící VeteránFora bychom uvítali pravidelné informování o novém čísle vašeho časopisu zde. Pokud máte zájem, tak tuto diskusi můžete volně používat k propagaci a podávání informací čtenářům. Nijak se nebráním, spíše naopak, případným diskusím k vašim jednotlivým článkům.
Externí autoři článků se shání velice těžce. Rozhodně mnohem hůře než tvůrce internetových stránek. Napsat pár řádek je pro mnoho lidí nepředstavitelný problém. A přitom v diskutovat na fóru problém nikomu nedělá.    [JB] Registrovaný uživatel - zobrazit kartu osobních údajů  06.11.2013
Odpověď  Dobrý den
velice děkujeme za Váš příspěvek.

máte naprostou pravdu. I my vnímáme skutečnost, že jsme pouze tandem. Víc autorů by jistě zpestřili časopis. Každá mince má ale dvě strany. S Pavlem se známe 12let, vždy si vyjdeme vstříc, máme podobné názory. Je pro nás jednoduché se "dohodnout". S vyšším počtem autorů je nezbytná jistá hierarchie a pravomoci. Takhle si to děláme "na pohodu". Přesto rubrikou "Z pera čtenářů" umožňujeme podílet se na tvorbě. Zatím jsme za dva roky získali naprosté minimum příspěvků do této rubriky, do které má každý dveře otevřené. Pokud by někdo toužil psát s námi, má možnost využít tuto rubriku..... Přesvědčí-li nejen nás, ale hlavně čtenáře, že jeho tvorba stojí za to, aby se její autor stal stálým členem redakce, tak super.
Časopis propagujeme emailmarketingem a přes diskuzní fora. Tedy způsobem, který je "beznákladový". I tak jsme čteností časopisu nadšeni. Ústní refernce je pro nás nejlepší forma. Ale i tak díky za připomenutí nutnosti propagace. Je to věc, kterou je třeba neustále monitorovat a případně upravovat.
Ještě jednou děkuji za cenný názor a přeji příjemné čtení i v dalších číslech.
MP    [Michal]   06.11.2013
Odpověď  Jsem pravidelným čtenářem vašeho časopisu. Jsem rád za trochu jiný pohled na veterány, než je u nás běžné. Oceňuji přímost a upřímnost pohledu na veterány bez rozdílu věku. Velice mě potěšil článek srovnávající aktuální čísla periodik s veteránskou tématikou. Podobný srovnávací článek by si jistě zasloužily i další motoristcké časopisy, kterých je u nás až příliš.

Osobně se mi líbí digitální formát časopisu. Osobně jsem přesvědčen, že digitalizaci se periodická média tak jako tak neubrání. V Čechách to bude později, ale určitě tomu tak bude. Už proto, že digitální archivace je rozhodně snazší a praktičtější než archivace papírových tisků.

Do budoucna vidím problém v příliš úzkém autorském kolektivu. Výhodou např. MotorJournalu je jeho široký a kvalitní autorský kolektiv. Více hlav více ví a čtenářům přinese větší rozmanitost témat a též názorů na společné téma.
Zde bych si dovolil ukázat na přesný opak, časopis Jana Čejchana Motoxpress, který je dělán velice kvalitně a jde přitom o počin jen jednoho autora. Je až s podivem, že se mu v dnešní době daří jej vydávat.

Vašemu časopisu bych si dovolil doporučit více se zaměřit na jeho propagování. Obávám se, že o něm mnoho veteránistů vůbec neví.    [JB] Registrovaný uživatel - zobrazit kartu osobních údajů  31.10.2013
Odpověď  Ač tomu někteří čtenáři nevěřili, stále vydáváme nová a nová čísla. Již jsme vydali přes dvacet čísel a více jak tisíc stran veteránského čtení :-)

Právě dokončujeme další vydání :-)    [Mi]   24.10.2013
Odpověď  Dobrý den

ano vychází již rok a za pár dní vyjde další číslo :-)    [Michal]   26.02.2013
Odpověď  http://www.simcacentrum.c z/casopis/o-casopisu-vete ran

Zde naleznete všechna čísla: http://www.simcacentrum.c z/casopis/starsi-cisla    [JB] Registrovaný uživatel - zobrazit kartu osobních údajů  20.02.2013


Provozovatelé serveru nenesou žádnou dopovědnost za obsah vložených příspěvků

© Jiří Bartuš 2006